GALLERIES

  få hjälp med er vidareutveckling

  Privatlektion & gruppkurser

  Privatträning/egen kurs
  Privatträning med fullt fokus på er, vi lägger tillsammans upp passen utifrån vad ni behöver hjälp med, oavsett om ni är nybörjare eller har kommit en bit på väg. Perfekt för dig som har svårt att anpassa dina tider efter grupkurserna eller varför inte samla ihop ett kompisgäng och sätt ihop egen grupp, på så vis har ni hjälp med spårläggning sedan också. Du får löpande feedback och hjälp i spåret och tips på vad ni ska träna på för att utvecklas. Kvällstid eller helger, i Vallentuna. Kontakta mig på info@viltspår.com för mer info och bokning, 700 kr/timme.

  Gruppkurser
  På teoripasset går vi igenom vad viltspår är, vad för utrustning som behövs, hur går ett prov till m.m., allt du behöver veta för att kunna sätta igång samt planera din träning inför godkänt anlagsprov. Du får också ta del av träningsschema och snabbstatus, dokument från viltspår.com som kan hjälpa dig att strukturera upp din träning. Med en liten grupp så får alla ordentligt med utrymme att få hjälp och ställa frågor. På de praktiska tillfällena får du lära dig hur man lägger spår, vad som är bra att tänka på och så går alla med i spåren för att lära av de övriga deltagarna. Du får löpande feedback och hjälp i spåret och tips på vad ni ska träna på för att utvecklas. Kursen avslutas med anlagsprov för de som vill (kostnad tillkommer, det blir ett tillfälle utöver kursen). 4 tillfällen inkl. teori, 2600 kr/ekipage.

  Villkor

  Vad roligt att du vill gå kurs hos mig! Jag återkopplar vanligen inom 24 timmar. Du anses anmäld till kursen när du fått ett bekräftelse mail med faktura samt betalat in din kursavgift senast 3 dagar efter din anmälan. Anmälan till kurs är bindande. Här kan du ta del av villkoren när du går privatlektioner eller gruppkurs hos mig.